Schrijf je nu in.

Groeipunt presenteert: De week van de smaak Publicatiedatum: 11-10-2023

Genieten terwijl je leert? Of leren terwijl je geniet? Het kan allebei tijdens De Week van de Smaak bij Groeipunt, van maandag 13 november tot donderdag 16 november 2023.
Volg een proefles koken op onze culinaire campus Sint-Amandsberg en bereid een driegangenmenu voor een spotprijs: je betaalt enkel 10 euro voor de ingrediënten.

Wat krijg je op je bord?

  • Je kookt in groep een heerlijk driegangenmenu (*). Een ervaren chef begeleidt je bij elke stap.

  • Je krijgt tips en doet inspiratie op. In een halve dag tijd til je je culinaire vaardigheden tot een hoger niveau.

  • Je geniet van al het lekkers dat je zelf hebt bereid. Aan het einde van de les schuiven we immers de beentjes onder de tafel!

* menu met vis, vlees en een dessert

Heb je altijd al willen proeven van het reilen en zeilen in een professionele keuken? Of heb je gewoon zin een gezellige namiddag of avond?
Schrijf je dan nu in, alleen of in groep. Het wordt sowieso een gezellige les! 

Wanneer?

Je bent welkom voor een proefles op onderstaande data:

  • maandag 13 november 2023, 12:15 - 16:00

  • maandag 13 november 2023, 18:00 - 21:40

  • dinsdag 14 november 2023, 18:00 - 21:40

  • woensdag 15 november 2023, 18:00 - 21:40

  • donderdag 16 november 2023, 09:00 - 12:40

Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang!